بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/04/30 - 15:20
  • - تعداد بازدید: 775
  • - تعداد بازدیدکننده: 321
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قابل توجه نخبگان و مستعدین برتر استان اصفهان

چگونه بدون سرمایه، کارآفرینی کنیم؟

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان اصفهان، این بنیاد در نظر دارد با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو و شبکه نوآوری کاریز، وبینار آنلاین با عنوان " چگونه بدون سرمایه، کارآفرینی کنیم؟" را برگزار نماید.

~/Asset/News/News/Image/kariz.jpg

این وبینار با همراهی کامیار رواجی مدیرعامل شرکت کهربا نیک مایگان، روز چهارشنبه مورخ 1  مرداد ماه از ساعت 18  الی 19 برگزار می گردد.


با شروع انقلاب صنعتی و مدرن‌سازی کارخانجات و صنایع، سودآوری و موفقیت در گرو تولید انبوه و ساده‌سازی فرآیندهای کاری قرار گرفت؛ به‌طوری‌که مفاهیمی همچون توسعه به مقیاس و کاهش هزینه، به ادبیات غالب کسب‌وکارهای تولیدی بدل گردید. این وضعیت ادامه داشت تا این‌که دیدگاه جدیدی ظاهر شد: «سودآوری مبتنی بر تمایز و تغییرات بنیادین در ساختار کسب‌وکار». دیگر کاهش هزینه از طریق تولید بیشتر محصول جوابگو نبود و محصولات نوآورانه، یکی پس از دیگری، محصولات قبلی را از رده خارج می‌کردند. در این دوران بود که استفاده از فناوری و کارآفرینی فناورانه، کم‌کم جای خود را در بین فعالان حوزه کسب‌وکار باز نمود.


 شاید عجیب باشد، اما نوآوران و کارآفرینانی هستند که بدون هیچ سرمایه‌ مالی توانسته‌اند به موفقیت و سودآوری برسند. «کامیار رواجی»، کارآفرین موفق حوزه نانو، یک مثال خوب از این دسته کارآفرینان است که در رویداد جدید کاریز، به بیان تجربه منحصربه‌فرد خود می‌پردازد. وی تحصیلاتش را در رشته مهندسی مواد در دانشگاه صنعتی شریف آغاز نمود و پس از اخذ مدرک کارشناسی، برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کرد. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه تگزاس و آغاز دوره دکتری مهندسی مواد در این دانشگاه، مسیری مشابه با بسیاری از نخبگان ایرانی را برای وی رقم زد، تا این‌که مسیری کاملاً جدید را برگزید.


این کارآفرین موفق، احساس کرد که دانشگاه نمی‌تواند چیز بیشتری برای او به ارمغان آورد و به رغم گذراندن آزمون جامع، تحصیلات دوره دکتری خود را رها کرده و پس از اخذ یک فوق‌لیسانس دیگر در رشته میکروالکترونیک، به ایران بازگشت. عدم تمایل به کارمندی، موجب شد تا با همکاری دوستانش، ایده‌ای جدید را دنبال کند: «ارائه خدمات تحقیق و توسعه به صنایع مختلف با تکیه بر حوزه نانوفناوری».


اجرای پروژه‌های مختلف، دو حسن بزرگ برای این گروه خلاق و خوش‌فکر داشت؛ از یک‌سو، جریان درآمدی مناسبی برایشان پدید می‌آورد و از سوی دیگر، محصولاتی در خلال این پروژه‌های تحقیقاتی ایجاد شد که مالکیت آن‌ها در اختیار کامیار رواجی و همکارانش بود. به علاوه با توجه به مسیر تعریف پروژهها که مبتنی بر نیازمندیهای صنایع کشور بوده است، یک امتیاز بزرگ دیگر نیز برای این سبک فعالیت وجود دارد: دسترسی به حداقل یک مشتری دست به نقد برای محصولات ایجادشده! این به معنای راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید، بدون هیچ سرمایه اولیه و در عین حال منطبق با نیاز بازار بود، آن هم کسب‌وکاری در حوزه فناوری‌های سخت که اغلب نیاز به سرمایه‌های قابل‌توجهی دارد.


د تخفیف 100 درصدی برای نخبگان و استعدادهای برتر:


nokhbegan


جهت ثبت نام کلیک کنید

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135305
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم