با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان صورت گرفت
نقش آفرینی شرکتهای دانشبنیان و خلاق در تربیت نیروهای انسانی و ارتقاء مهارتهای مستعدان برتر
حسین ربانی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان امروز یکشنبه چهارم اردیبهشت ماه 1401، از دو استارتاپ استودیو مستقر در شهر اصفهان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در راستای برنامه ریزی های این بنیاد در خصوص تولید دانش بنیان و توسعه زیستبوم کارآفرینی و نوآوری، از دو شتابدهنده ی فعال در زمینه کسب وکار دانش بنیان بازدید کرد.
استارتاپ مستر بلیط و استارت آپ استودیو پایرتس
رئیس بنیاد نخبگان اصفهان در این بازدید ضمن اشاره به فعالیتهای چند سال اخیر بنیاد ملی نخبگان در شناسایی و حمایت از نخبگان، گفت: علاقه مندیم جهت ماندگاری و تاثیر نخبگان و مستعدان برتر فعالیتهایی داشته باشیم.
وی یکی از راهکارها در توانمند سازی مستعدان برتر را هدایت افراد به سمت شتابدهندهها و تشکیل تیمهای استارتاپی دانست و افزود:. در دوره جدید برای نقش آفرینی هرچه بیشتر شرکتهای دانشبنیان و خلاق در تربیت نیروهای انسانی و ارتقاء مهارتهای ایشان تلاش خواهیم کرد.
در این بازدید حمیدرضا اشجع، مدیرعامل شرکت عتیق گشت و استارتاپ مستر بلیط ضمن اشاره به دستاوردهای این استارتاپ افزود: مستر بلیط حدود ۵۰۰ هزار کاربر فعال ماهانه و ۲ میلیون مشتری یکتا داشته و رتبه دوم فروش بلیط قطارو اتوبوس و رتبه چهارم بلیط هواپیما را در کشور داراست. همچنین یک استارت آپ استودیو راه اندازی کرده ایم و چندین استارت آپ زیر نظر این مرکز در حال فعالیت هستند.
اشجع با اشاره به حوزه هوش مصنوعی و ایدههایی که در این زمینه وجود دراد اظهار امیدواری کرد این شرکت بتواند از مستعدان برای پیشبرد و به نتیجه رساندن این ایدهها بهره ببرد. اگر مستعدان بتوانند در کشور درآمد ارزی داشته باشند، دلگرم خواهد شد و برنامه داریم در مجموعه خود با به ثمر رستاندن ایدههای جدید به درآمد ارزی برسیم
مرتضی یراقی، معاون راهبری استارت آپ استودیو پایرتس با اشاره به استراتژی مستر بلیط در حمایت از تیمها برای راهاندازی استارتاپ در حوزه گردشگری گفت؛ میتوان یک رویداد تعریف کرد که در آن افراد علاقمند به کار در این اکوسیستم جذب و پرورش یابند.
راه حل چالشهای کشور در دست نیروی انسانی با کیفیت
همچنین رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در ادامه، ضمن بازدید از استودیو کسبوکار هورا گفت: باید دانشجویان مستعد درحال تحصیل در دانشگاههای مطرح کشور را به سمت ایدههای دانش بنیان و با فناوری بالا سوق داده شوند. اگر تکنولوژی بومی نداشته باشیم، همیشه در سطح پایین خواهیم بود و حرکت به سمت تکنولوژیهای مدرن ضروری به نظر میرسد.
وی با اشاره به مهارتهای بالای کودکان امروز در زمینههایی مثل هوش مصنوعی که در حد دانشجویان سالهای دور است افزود: بایستی از این پتانسیل در راستای حل مسائل کشور استفاده کنیم. نیروی انسانی با کیفیت بسیار ارزشمند است. راهحلهای چالشهای کشور در دست همین نیروهای انسانی مفید است.
وی در پایان افزود: بنیاد ملی نخبگان بایستی از راه اندازی و مدیریت کلان پروژههایی در زمینه هوش مصنوعی حمایت کند که انشالله در پیشرفت کشور بسیار سودمند خواهد بود.
دکتر حامد ترکش مدیرعامل شرکت آذرجم و استودیو کسب و کار هورا در این بازدیدگفت: حدود سه سال پیش یک استارتاپ استودیو راهاندازی کردیم و در حال کار کردن روی چند ایده با تیمهای مرتبط هستیم.
وی با اشاره به ایدهها و استارتاپهای تشکیل شده در این مجموعه گفت: چند ایده به دلایل مختلف تاکنون به نتیجه نرسیده و تعدادی هم موفق بوده اند. همچنین با شهرک علمی و تحقیقاتی و شهرداری اصفهان پروژههایی را تعریف و در حال توسعه داریم.
گفتنی است استودیو کسبوکار هورا یک استارتآپ در حوزه خدمات است که هدف آن جمعآوری ایدهها و پیگیری آنها تا رسیدن به محصول اولیه است. ایده اولیه راهاندازی این استارتآپ در شرکت آذر جم و از ارتباط مستقیم این شرکت با مشتریان و در حاشیه تولید محصولات اصلی شرکت گرفتهشده است.
نظر دهید