قابل توجه نخبگان، دانشگاهیان و فناوران متخصص در حوزه هوش مصنوعی
فراخوان شرکت در مسابقات هوش مصنوعی اصفهان
بنیاد نخبگان استان اصفهان با همکاری مرکز تعالی ابن سینا(ACE) دومین دوره مسابقات هوش مصنوعی اصفهان را با 5 چالش محوری برگزار می کند.
مسابقات هوش مصنوعی اصفهان، عنوان سلسله مسابقاتی است که مبتنی بر داده های واقعی، دانشگاهیان و فناوران متخصص در حوزه هوش مصنوعی را به چالش میکشد. در این مسابقات راه حلهای نوآورانه منبعث از ابزارهای هوش مصنوعی برای تحلیل، تشخیص و تصمیم گیری بهتر مبتنی بر دادههای واقعی به رقابت میپردازند و راه حل های دقیق تر، نوآرانه تر و جامع تر مورد تقدیر قرار میگیرند. جوایز نقدی و اعتباری این مسابقات به میزان 10 هزار دلار در سال میباشد که با نظر داران تخصصی و شورای سیاستگذاری به یک تیم یا چند تیم اعطا میگردد. دومین دوره این مسابقات در سال 1403 از خرداد ماه آغاز و همزمان با دومین رویداد بزرگ هوش مصنوعی اصفهان در 13 مهر 1403 به پایان میرسد.
جوایز
جوایز این دوره از مسابقات 720 میلیون تومان جایزه نقدی و اعتبار استفاده از سیستم های پردازش سریع به همراه حمایت ویژه از شرکت های برگزیده جهت حضور در نمایشگاه جیتکس (gitex) خواهد بود.
ارکان مسابقات
این مسابقات بر مبنای 3 رکن کمیته برگزاری، داوران تخصصی و شورای سیاستگذاری شکل گرفته و فعالیت مینماید، کمیته برگزاری متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاهها و کارشناسان خبره حوزه هوش مصنوعی هستند که سالیانه توسط رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان انتخاب میگردند و دبیرخانه مربوطه را شکل میدهند. خانم دکتر مهنوش تاجمیر ریاحی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دبیر دومین دوره مسابقات هوش مصنوعی اصفهان هستند. داوران تخصصی متناسب با مسائل و چالشهای فراخوان شده توسط کمیته برگزاری انتخاب میگردند و فرایند داورای اولیه تیمها و طرحها و چالشها را زیر نظر کمیته برگزاری بر عهده دارند. شورای سیاستگذاری نیز متشکل از برترین اساتید حوزه هوش مصنوعی کشور و جهان هستند که ماموریت تعیین برگزیدگان نهایی مسابقات و تعیین خط مشیهای کلی رویداد و مسابقات هوش مصنوعی اصفهان را عهده دار هستند.
خروجی مورد انتظار هر چالش
- فایل خروجی (نتیجه خروجی مدل برای داده های تست)
- کد توسعه داده شده برای حل چالش همراه با اسکریپت اجرایی
- فایل توصیف تکنیکی راه حل پیشنهادی
- یک ویدئوی 5 دقیقه ای شامل تشریح کد و اجرا
چالشها
چالش اول: پیش بینی آپنه تنفسی از روی اصوات تراشه ای
چالش دوم: تشخیص MS از روی تصاویر MRI
چالش سوم: پیش بینی میزان آسیب DNA اسپرم با استفاده از آنالیز ترکیبی یا مستقل پارامترهای اسپرمی و یا سن مردان
چالش چهارم: شناسایی تجاوز به حریم رودخانه با استفاده از تحلیل دادههای سنجش از دور
چالش پنجم: شناسایی ایراد Micro-Crack در تصاویر تست EL پنل های خورشیدی
آخرین مهلت جهت ثبت نام اولیه در چالش ها 15 مرداد ماه 1403 خواهد بود.