در شورای راهبری طرح رفعت مطرح شد
طرح رفعت بستری مناسب جهت فراگیری جنبه های عمومی زندگی، علم و پژوهش، فرهنگ
دکتر عباس ابراهیمی معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در جمع اساتید مشاور طرح رفعت گفت: طرح رفعت پتانسیل رفع خلاء های موجود در آئین نامه های بنیاد را دارد. و انشالله منجر به توسعه جامعه نخبگانی و توانمند سازی ایشان گردد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان، دکتر ابراهیمی گفت: در بنیاد ملی نخبگان چالش هایی است که بایستی در صدد رفع آنها برآئیم به عنوان مثال؛ آئین نامه های بنیاد ملی نخبگان اکثرا بر مبنای خود اظهاری افراد بوده و اگر برترین استعداد در کشور وجود داشته باشد و خود را به بنیاد ملی نخبگان معرفی ننماید، بنیاد از شناسایی این فرد عاجز است.
وی گفت: یکی دیگر از چالش هایی که بنیاد با آن روبرو می باشد این است که در آئین نامه های بنیاد معیار نخبگی بر مبنای معدل افراد، تعداد مقالات و طرح های پژوهشی و موارد مشابه تنظیم گردیده است. اما این معیار ها نمی تواند به دقت استعدادهای افراد را شناسایی نماید.
معاون سرآمدان بنیاد ملی نخبگان افزود: در دوره جدید مدیریت بنیاد ملی نخبگان با شناسایی این مشکلات در پی اصلاح آئین نامه ها و افزودن طرح های جدید هستیم تا بتوان نخبگان و استعداد های برتر جامعه را به درستی و به صورت جامع شناسایی انجام شود.
وی همچنین افزود: طرح رفعت یکی از طرح هایی است که توسط بنیاد نخبگان استان اصفهان پیشنهاد و اجرایی شده است و امید است که بتوان خلاء های موجود در آئین نامه های پوشش داده و در توانمند سازی مستعدین برتر حاضر در طرح موفق باشد.
همچنین دکتر حسین ربانی، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در این جلسه گفت: مستعدان برتر دانشگاهی در کنار آموزش های تخصصی دانشگاه، نیازمندیک بستر مناسب برای فراگیری جنبه های عمومی زندگی، به ویژه در حوزه های پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، در فرآیند رشد خود هستند. در این طرح دانشجویان مقطع کارشناسی مشمول تسهیلات بنیاد، در گروههای چند نفره زیرپوشش هدایت و راهبری یک استاد خبره قرار می گیرند.
وی افزود: با آسیب شناسی محیط جامعه و دانشگاه می توان به این نکته پی برد که یکی از چالش های اساسی کشور ما تربیت انسانهای متخصص و هویتمداراست تا به برکت وجود آنها سطح معرفتی، اعتقادی و علمی در اقشار و آحاد ملت ارتقاءیابد و جامعه نیز بتواند در مسیر مستقیم حرکت نماید و از هرگونه انحراف مصون باشد.
لازم به ذکر است، در طرح رفعت، دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی یا مقطع دکترای حرفهای، دارای رتبه برتر کنکور سراسری و یا المپیاد دانشآموزی، میتوانند ضمن شرکت فعال در برنامههای طراحیشده ویژه اساتید راهنما در طول سال، در برنامههای فرهنگی و تفریحی که با هدف ایجاد و ارتقاء روحیه نشاط و شادابی دانشجویان برگزار میشود نیز شرکت کنند.
نظر دهید