بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/10/08 - 10:38
  • - تعداد بازدید: 119
  • - تعداد بازدیدکننده: 115
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
استاندار اصفهان در جمع بانوان نخبه و فناور اصفهانی:

شبکه‌سازی برای معرفی توانایی بانوان فناور اصفهان ضروری است

استاندار اصفهان در این دیدار گفت: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی و صنایع از توانایی و ظرفیت بانوان نخبه و فناور استان بی‌اطلاع هستند بنابراین به شبکه‌سازی قدرتمندی برای معرفی قابلیت‌های آنها نیازمندیم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان اصفهان، دکتر مهدی جمالی‌نژاد عصر شنبه در نشست با بانوان فناور و نخبه دانشگاهی استان در استانداری اصفهان افزود: بانوان نخبه و خبره زیادی در زمینه های مختلف در استان فعال هستند اما شناخت صحیحی از توانایی‌ها و دانش آنها وجود ندارد و باید از طریق شبکه‌سازی این موضوع برطرف شود.

وی با بیان اینکه بانوان فناور و نخبه ظرفیت و توانایی بالایی برای حل کردن مسائل و مشکلات کشور و استان دارند، اظهار کرد: می توان با ایجاد یک شبکه نظام‌مند و قدرتمند و برقراری ارتباط سازنده با این بانوان، زمینه های مناسبی برای بهره گیری هرچه بیشتر و بهتر از دانش و مهارت آنها فراهم کرد.

جمالی‌نژاد با اشاره به اینکه نهادهایی مانند بنیاد نخبگان، دفتر امور بانوان استانداری و شورای اسلامی شهر باید در این زمینه اقدام کنند، اضافه کرد: استانداری به‌عنوان قدرت حاکمیتی می تواند به‌صورت کارگروهی در این زمینه حمایت داشته باشد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه از طریق شبکه سازی می توان ایده‌های خلاقانه و نوآورانه را نیز به خوبی احصا کرد، گفت: ظرفیت های زیادی در بین بانوان نخبه و فناور شهرستان ها وجود دارد که شبکه سازی می تواند به شناخت هرچه بیشتر و استفاده از ظرفیت آنها برای حل مشکلات منطقه ای نیز کمک کند.

جمالی‌نژاد با تاکید بر اینکه شهرهای دانش پایه، محور رشد و توسعه کشورها هستند، افزود: اصفهان توانایی تبدیل شدن به قطب دانش کشور را دارد و در صدد هستیم این خطه را به‌صورت عملیاتی به‌عنوان یک شهر دانش مبنا در کشور و دنیا معرفی کنیم.

وی با اشاره به نقش هوش مصنوعی در بخش های مختلف مانند گردشگری و انرژی، تصریح کرد: لازم است مجموعه های تخصصی و علمی مانند جمع بانوان نخبه و فناور استان به این مباحث توجه داشته باشند و پیشنهادها و ایده‌های آنها از طریق شبکه ایجاد شده، شناسایی و مورد بررسی قرار گیرد.

 

در این نشست، خانم دکتر ساره گلی با اشاره به اهمیت فعالیت هیأت‌های اندیشه‌ورز بنیاد نخبگان اصفهان، اظهار داشت: «موضوعات فعالیت این هیأت‌ها بر اساس اولویت‌های راهبردی استان تعریف شده است. از جمله این اولویت‌ها می‌توان به موضوعاتی مانند آب، هوش مصنوعی، محیط زیست، سلامت، انرژی و سایر نیازهای کلیدی استان اشاره کرد. این هیأت‌ها بستری برای همفکری و ارائه ایده‌های خلاقانه در جهت حل چالش‌های اساسی استان فراهم می‌کنند.»

وی با تأکید بر نقش کلیدی نخبگان در توسعه و پیشرفت جامعه، افزود: «نخبگان افراد تأثیرگذاری هستند که اغلب برای شنیده شدن خواسته‌ها و ایفای نقش مؤثر خود در جامعه با بی مهری مواجه‌اند. این امر ضرورت توجه ویژه مسئولان استانی به خواسته‌های نخبگان و رسیدگی تخصصی به مطالبات آنان را دوچندان می‌کند.»

رئیس بنیاد نخبگان اصفهان همچنین بر اهمیت فراهم کردن بسترهای مناسب برای مشارکت بانوان نخبه در فرآیندهای تصمیم‌گیری و اجرایی استان تأکید کرد و اظهار داشت: «بانوان فناور و نخبه دانشگاهی می‌توانند با بهره‌گیری از دانش و تخصص خود نقش مؤثری در حل چالش‌های استان ایفا کنند. حمایت از این قشر، نه‌تنها در ارتقاء سطح علمی و پژوهشی استان مؤثر است، بلکه به توسعه پایدار استان نیز کمک شایانی خواهد کرد.»

 

این نشست با بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای تقویت جایگاه نخبگان، ارتقاء سطح همکاری‌های میان‌بخشی و افزایش توجه به مسائل و نیازهای نخبگان به پایان رسید. بانوان حاضر در این نشست نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را برای بهبود شرایط و رفع موانع موجود مطرح کردند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 175083
کلمات کلیدی
مدیر سایت بنیاد نخبگان استان اصفهان
خبرنگار

مدیر سایت بنیاد نخبگان استان اصفهان

تصاویر