بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/10/17 - 14:02
  • - تعداد بازدید: 1362
  • - تعداد بازدیدکننده: 178
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور دکتر شریعتی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان عنوان شد

تجربه هایی از کارآفرینی در زیست شناسی

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان گردهمایی ارائه تجربه هایی از کارآفرینی با همکاری بنیاد نخبگان استان اصفهان و خانه زیست شناسی اصفهان روز پنج شنبه 12 دی ماه 1398 برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/News/1398/zistshenasi.jpg

در این گردهمایی که با حضور علاقه مندان به زیست شناسی در سالن اجتماعات خانه علوم اصفهان برگزار شد، دکتر منصور شریعتی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان سخنانی با موضوع نقش نخبگان و استعدادهای برتر در کسب و کار های تخصصی ایراد نمود.

شریعتی در این گردهمایی با اشاره به نگاه های اشتباهی که به کسب و کار در ایران وجود دارد، افزود: سخیف و کوچک کردن کسب و کار با ذکر مثال های پیش پا افتاده و کم اهمیت از یک طرف و تقلید در ایجاد کسب و کار و بی توجهی به ابعاد گوناگون ایجاد آن که منجر به ورشکستگی و صدمات مالی می شود از طرف دیگر، مشکلاتی است که در فضای کسب و کار ایران وجود دارد.

وی مشکل دیگر کسب و کار ها در ایران را دلالی و واسطه محور بودن بازار دانست و ادامه داد: واسطه محور و رانتی بودن کسب و کارهای موجود در بازار ایران باعث شده است صنعت و تکنولوژی به صورت بنیادین و اصولی وارد کشور نشده و چرخه کسب و کار در ایران به درستی شکل نگیرد.

رئیس بنیاد نخبگان اصفهان همچنین گفت: در ایجاد کسب و کار بایستی به بازار جهانی نگاه کرد. و در اینجاست که نقش نخبگان در زمینه جهانی اندیشیدن و آینده نگری، هویدا می شود.

وی با اشاره به به اینکه کسب و کار ها باید باعث ارتقاع کشور بشود. افزود: در کشور متاسفانه ریسک پذیری سرمایه پائین است و افراد و سرمایه داران بر روی طرح های بلند مدت سرمایه گذاری نمی کنند. که در نتیجه ارتقای کشور را هم به دنبال نخواهد داشت. کسب و کارهای نوین و دانش بنیان مطالعات بازار، برندینگ، بازار پسندی، مطالعه و پژوهش می خواهد. که این وظیفه اصلی نخبگان در کسب و کار ها می تواند باشد.

شریعتی در پایان خاطر نشان کرد: نکته مهم دیگر فرهنگ عمومی است. بسترهای فرهنگی بایستی از دبستان و دبیرستان شکل بگیرد. و تحصیلات و موفقیت در المپیادها و کنکور اصلا ملاک مناسبی برای آماده سازی نیروی انسانی نخبه و استعداد برتر جهت ورود به بازار کار نیست. و در واقع سطح سواد علمی عمومی باید بالا باشد تا کسب وکار های دانش بنیان شکل بگیرد.

از دیگر سخنرانان این گردهمایی می توان به آقایان دکتر کوروش خسروی، دکتر محمد گوهریان، دکتر صادق ولیان، دکتر محمد جواد حسامی و دکتر رضا طاهری اشاره نمود که پیرامون فرصت های کسب وکار در رشته زیست شناسی به ایراد سخنرانی پرداختند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135221
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم