آخرین دستاوردهای پژوهشی و حمایت از ایدهها در نمایشگاه ملی فننما
نمایشگاه فننما، یکی از بزرگترین رویدادهای فناوری و نوآوری کشور، از ۱۰ تا ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ در شهر تاریخی و فرهنگی اصفهان برگزار میشود.
نمایشگاههای فناوری و نوآوری محلی هستند که در آن شرکتهای دانشبنیان، صندوقهای سرمایهگذاری، شتابدهندهها، دانشگاهها، دستگاههای اجرایی و رسانهها حضور دارند و محصولات و خدمات فناورانه خود را به نمایش میگذارند. در این نمایشگاهها، فرصتهای مختلفی برای تبادل دانش، تجربه و اطلاعات، ارائه پیشنهادات و درخواستها، برقراری ارتباطات مستقیم و غیرمستقیم، انجام مذاکرات تجاری و قراردادی و غیره فراهم میشود. در نمایشگاه فنما نیز بیش از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان، شتاب دهنده و... وجود دارند که به عنوان پل ارتباطی بین ذینفعان حوزه فناوری و نوآوری عمل میکنند.
همزمان با برگزاری نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فنما به صورت حضوری در اصفهان، این نمایشگاه به شکل مجازی نیز از طریق پلتفرم نمالاین قابل بازدید خواهد بود. علاقهمندان به حضور در نمایشگاه مجازی میتوانند از تاریخ ۱۰ مهر ماه به مدت ۳ ماه از طریق وبسایت نمالاین به بازدید از این نمایشگاه بپردازند.
در نسخه مجازی این نمایشگاه نیز امکاناتی همچون بازدید به صورت آنلاین از غرفههای شرکتکنندگان،مشاهده فرصتهای شغلی و سرمایهگذاری، تعامل متنی و تصویری با نمایندگان غرفهها، دریافت کاتالوگ و اطلاعات تکمیلی درباره محصولات و خدمات فناورانه فراهم شده است. در همین راستا مدیریت شهری اصفهان به دنبال جذب شرکتهای دانش بنیان فعال در شهر های خواهر خوانده شهر اصفهان نیز میباشد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان، سعید ابراهیمی توسعه فناوری و نوآوری و بهرهمندی از آن را از رسالتهای مهم معاونت برنامهریزی شهرداری دانست و گفت: شهرداری بهعنوان یک بازیگر بزرگ در عرصه بهرهمندی از فناوریهای جدید در زمینههای مختلف شناخته میشود و تلاش شهرداری اصفهان جهت استفاده نظاممند از این ظرفیت به همین دلیل بوده است.
او افزود: شتابدهندهها، صندوقهای خطرپذیر و شرکتهای دانشبنیان ازجمله بخشهایی است که شهرداری بهدنبال گسترش روابط با آنهاست و نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فننما با همین هدف از ۱۰ تا ۱۲ مهرماه برگزار میشود.
ایجاد ارتباطات اقتصادی و امیدآفرینی؛ از اهداف کلان نمایشگاه فننما
ابراهیمی ایجاد ارتباطات اقتصادی در زیستبوم فناوری را از اهداف کلان برگزاری نمایشگاه فننما دانست و اظهار کرد: روایت کارآمدی زنجیره نوآوری و فناوری در ایران و جذب شهروندان بهواسطه رویدادهای جانبی و افزایش علاقه در آنها و همچنین امیدآفرینی میان جوانان نیز از دیگر اهداف کلان این رویداد است.
به گفته او، استفاده از ظرفیتهای بیشمار در میان دانشآموزان از دیگر اهدافی است که در این نمایشگاه دنبال میشود.
آخرین دستاوردهای پژوهشی و حمایت از ایدهها در نمایشگاه ملی فننما
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان با بیان اینکه برای نمایشگاه فننما محورهایی از جمله معرفی محصولات شرکتها، ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی و ارتباط با شرکتهای دانشبنیان تعیین شده است، گفت: توسعه مبادلات علمی و فنی میان دانشگاهها، دانشبنیانها و سایر نهادها و همچنین آشنایی شهروندان و پژوهشگران با دستاوردهای فناوری نوین از دیگر محورهای این رویداد است.
او افزود: بهرهگیری از توان نخبگان، حمایت مادی و معنوی از طرحهای نوآورانه، کاربرد فناوریهای نوین و تبیین نقش خلاقیت نیز بهعنوان دیگر محورهای این نمایشگاه تعریف شده است.
ثبتنام ۳۲شرکت دانشبنیان برای حضور در نمایشگاه فننما تاکنون
او خاطرنشان کرد: در نمایشگاه فننما پاویونهای مختلفی در زمینه تجاریسازی و سرمایهگذاری، بروکرهای فناوری، علمی و تحقیقاتی، صادرات و واردات، رسانه و انتشارات حوزه فناوری و شتابدهندهها و استارتاپها پیشبینی شده است.
او با بیان اینکه پیشبینی میشود اعتباری بالغ بر ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان بهصورت مستقیم و غیرمستقیم برای نمایشگاه فننما هزینه شود، ادامه داد: تاکنون با ۳۲ شرکت دانشبنیان برای حضور در نمایشگاه فننما قرارداد منعقد شده و با کشورهای عراق، عمان و کرهجنوبی نیز برای حضورشان در نمایشگاه رایزنی شده است.
لازم به ذکر است بنیاد نخبگان استان اصفها از حامیان این نمایشگاه می باشد.
نظر دهید