بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/06/23 - 11:17
  • - تعداد بازدید: 908
  • - تعداد بازدیدکننده: 156
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
وبینار آموزشی با موضوع:

نیازهای یک استارتاپ برای بین المللی شدن و حضور در برابر سرمایه گذار های خارجی

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان، وبینار آموزشی با موضوع نیاز های یک استارتاپ برای بین المللی شدن و حضور در برابر سرمایه گذار های خارجی روز چهارشنبه 26 شهریور از ساعات 17 الی 18 برگزار خواهد شد.

~/Asset/News/News/Image/News/1399/k11.jpg
بخش مهمی از موفقیت یک کسب‌وکار، به بازار هدف و میزان استقبال مشتریان از محصولات و خدمات عرضه شده بستگی دارد. به عبارت دیگر، هر چقدر هم که عملکرد محصول شما خوب باشد، تا مشتریان و بازار آن را نپذیرند، عملاً به موفقیت چندانی دست نخواهید یافت. نکته مهم در این زمینه، توجه به ذائقه بازار و در کنار آن، تنوع‌بخشی به بازارهای هدف است.

یک اشتباه رایج بین کسب‌وکارهای نوپا، تمرکز صرف بر بازارهای محلی است. اغلب در ذهن بنیان‌گذاران و کارآفرینان استارت‌آپی، این تصور نادرست وجود دارد که با توجه به محدودیت در منابع (مالی، انسانی، تجهیزات و ...)، نباید به توسعه بین‌المللی بازار فکر کنند. این در حالی است که در فضای فعلی کسب‌وکار، استارت‌آپ‌ها تقریباً در همان لحظات اولیه پس از راه‌اندازی، می‌توانند به بازارهای بین‌المللی دسترسی پیدا کنند. البته در این مسیر، انطباق «بازار/ محصول» از لحاظ جغرافیایی، صنعت و خود کسب‌وکار هم بسیار مهم است.

در گسترش فضای کسب‌وکار و بین‌المللی‌سازی آن، یک راهبرد هدفمند و یکپارچه برای افزایش مقیاس الزامی است. در این مسیر، توسعه بازار از یک ناحیه محلی تا هر تعداد بازار بین‌المللی، دقت و تیزبینی خاص بنیان‌گذاران و مدیران شرکت را می‌طلبد. در کنار این موضوع، بحث تأمین مالی و جذب سرمایه هم مطرح است. دنیای امروز، دنیای نوآوری و ایده‌های خلاقانه است و سرمایه‌گذاران، بهتر از هر کسی این موضوع را فهمیده‌اند. این یک فرصت بزرگ برای صاحبان ایده و فناورانی است که می‌خواهند دنیای پیرامون خود را تغییر دهند. دیگر لازم نیست که به یک محیط محدود و محلی تکیه کنید، حتی مرزهای جغرافیایی ملی را هم فراموش کرده و در پی سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در یک مقیاس جهانی باشید!

با مشارکت یک سرمایه‌گذار خارجی در استارت‌آپ، علاوه بر این‌که منابع مالی لازم برای توسعه ایده و فناوری فراهم می‌شود، راه‌های ورود به بازارهای بین‌المللی هم تسهیل می‌گردد. سرمایه‌گذاران استارت‌آپی، اعم از فرشتگان کسب‌وکار یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر (VCs)، به خوبی با بازار کشور خود و الزامات آن آشنا بوده و حتی در موارد جزئی، مانند کانال‌های توزیع و بازاریابی هم به شما کمک می‌کنند.

نظر به اهمیت مسئله، در این وبینار به‌عنوان دهمین رویداد کاریز، در قالب کاریز تجربه، نیازهای یک استارت‌آپ برای بین‌المللی شدن و حضور در برابر سرمایه‌گذاران خارجی را از زبان دکتر هادی حسین‌زاده می‌شنویم. وی دارای مدرک فوق دکتری مهندسی الکترونیک/ نانوفناوری از دانشگاه واترلو کانادا است و تجربه تأسیس شرکت «NanoCnet» را در کارنامه دارد. این تجربه ارزشمند کارآفرینی، به این بنیان‌گذار استارت‌آپی کمک نموده تا درکی بهتر از فضای کسب‌وکارهای نوپا به‌ویژه فعالیت در بازارهای بین‌المللی به دست آورد.

اگر علاقه‌مند به کارآفرینی و فرآیند هیجان‌انگیز تجاری‌سازی هستید، اگر ایده‌ای در ذهن دارید و می‌خواهید آن را به بازار عرضه کنید، اگر مدیر یک استارت‌آپ تازه تأسیس هستید، در این وبینار حضور یافته و چگونگی دستیابی به بازارهای بین‌المللی و نحوه مواجهه با سرمایه‌گذاران خارجی را دریابید

سخنران: هادی حسین زاده

فوق دکتری مهندسی الکترونیک-نانوتکنولوژی از دانشگاه واترلو کانادا بنیان گذار و مدیرعامل شرکت NanoCnet در کانادا

زمان: چهارشنبه 26 شهریور/ از ساعات 17 الی 18

جهت ثبت نام کلیک کنید

کد ثبت نام رایگان ویژه مستعدین برتر nokhbegan


  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135357
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم