همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
همراه با کارگاه و نمایشگاه اسناد تاریخی مرتبط و غرفههای ارائه محصولات و شیرینیجات ایرانی، نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان مرتبط و فراخوان ایدههای دانشجویی
صنعت تولید شکلات، قهوه و شیرین کنندههای طبیعی یکی از بزرگترین بخشهای مربوط به علوم و صنایع غذایی است. مصرف این محصولات طی سالهای اخیر در ایران با رشد چشمگیری مواجه شده است. در راستای ارتقای دانش و پژوهش، همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرینکنندههای طبیعی، در پی آن است که متخصصان حوزههای مختلف مرتبط با شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی و نیز فرآوردههای حاصل از آنها را در همایش گرد هم آورد و ضمن ارتباط با صنایع و آشنایی با مشکلات آنها، پژوهشهای چند سال اخیر در این حوزه را ارائه نماید، همچنین با تمرکز بر جنبههای اقتصادی این موضوعات، به کارآفرینی و اشتغال، استانداردسازی، تولید محصولات جدید و صادرات فرآوردههای آنها نیز کمک نماید. این همایش، در تاریخ 22 آبانماه 1398 همراه با کارگاه و نمایشگاه اسناد تاریخی مرتبط و غرفههای ارائه محصولات، با مشارکت شایسته دانشمندان و محققان، نهادهای اجرایی و فعالین بخش خصوصی در دانشگاه اصفهان با موضوعات مختلف برگزار میشود. از عموم اندیشمندان، پژوهشگران، استادان دانشگاهها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صاحبان دانش، تجربه و حرف مرتبط با محورهای همایش دعوت میشود در این همایش شرکت نمایند و به ارتقاء دانش، پژوهش، اشتغال و بهرهوری این عرصه استراتژیک کمک نمایند. امیداست این همایش بتواند بستری مناسب در راستای ارتقای دانش و پژوهش و بهرهگیری از ظرفیتهای ارزشمند ملّی در عرصه شکلات، قهوه و شیرین کنندههای طبیعی و ارتقای سلامت همه جانبه جامعه اسلامی در جهت دستیابی به حیات طیبه بهویژه در زمینه تغذیه مطلوب باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://ccns.ui.ac.ir مراجعه فرمائید.
همچنین، دانشجویان و سایر علاقمندان و نوآوران میتوانند با شرکت در رویداد ایدههای دانشجویی در همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کنندههای طبیعی به دو صورت بیوپیچ (Bio Pitch) و شوکوشو در حوزهی شکلات، قهوه و شیرینکنندههای طبیعی و شیرینیجات ایرانی که در راستای اشتغالزایی و ایجاد کسب و کارهای دانشبنیان و ارتقای فرهنگ غذایی و سلامت برنامهریزی شده است، شرکت نمایند.
در این رویداد، شرکتکنندگان پرانگیزه و علاقهمندان گرد هم میآیند و ایده خود را مطرح میکنند.
این رویداد میتواند فرصت مناسبی برای شناخته شدن افراد صاحب ایده و دارای پتانسیل رشد باشد تا فرصتهای سرمایهگذاری را در حوزهی شیرینی جات، کشف، ارزیابی و از آن بهرهبرداری کنند.
محورها:
محصولات و خدمات نوین
شناسایی بازارها و کسب و کارهای نوین
ترکیبات جدید سودمند
فرآیندهای نوین تولید
طراحی و بسته بندی محصولات در راستای میراث کهن ایرانی
مهلت ثبت نام و ارسال ایده 10 آبان ماه 98
به ایدههای برتر جوایزی اهدا خواهد شد.