در نشست هم اندیشی رئیس بنیاد نخبگان اصفهان و اعضای انجمن نقاشان مطرح شد:
میراث هنری اصفهان: گفتگو برای حفظ گذشته و ترسیم آینده
رئیس بنیاد نخبگان اصفهان و دو نفر از اعضای انجمن نقاشان اصفهان، برای بررسی چالشها و ارتقای هنرهای تجسمی این استان نشست مشترکی برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان اصفهان، نشست هماندیشی میان استاد حسین تحویلیان، عضو هیات موسس انجمن نقاشان اصفهان، خانم لیلی تحویلیان عضو هیئت مدیره این انجمن و خانم دکتر گلی، رئیس بنیاد نخبگان اصفهان، با هدف بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی هنرهای تجسمی در استان اصفهان برگزار شد.
حسین تحویلیان در این نشست به قدمت و اهمیت هنرهای تجسمی در اصفهان اشاره کرد و گفت: اصفهان از دیرباز مرکز هنرهای تجسمی بوده و در دوره صفویه و حتی پیش از آن، هنرمندان بزرگی همچون استاد رضا عباسی در زمینه نقاشی و طراحی صنایع دستی فعالیت میکردند. همچنین، شهرهایی مانند کاشان نیز هنرمندانی همچون سهراب سپهری را در خود جای دادهاند. وی همچنین به نقش استاد فرشچیان به عنوان یکی از مفاخر معاصر استان و کشور اشاره کرد و افزود: بعد از تهران، اصفهان نخستین شهری بود که گالری نقاشی و انجمن نقاشان مستقل را راهاندازی کرد.
تحویلیان بر نیاز به ایجاد یک بانک اطلاعاتی جامع از هنرمندان اصفهانی تأکید کرد و گفت: هنرمندان اصفهانی برای نمایش آثار خود اغلب مجبور به حضور در رویدادهای تهران هستند و در غیر این صورت به خوبی دیده نمیشوند. او پیشنهاد کرد که آثار شرکتکنندگان در رویداد سالانه انجمن نقاشان اصفهان داوری شده و به عنوان نخبگان هنری شناسایی شوند. همچنین، تأسیس موزه معاصر و انتخاب سالانه یکی از هنرمندان استان به عنوان نخبه سال از دیگر درخواستهای وی بود.
خانم دکتر گلی، رئیس بنیاد نخبگان اصفهان، ضمن تشکر از این هنرمندان، اعلام کرد: بنیاد نخبگان استان اصفهان در نظر دارد از یک مشاور هنری برای ساماندهی امور مستعدین برتر و نخبگان هنری استفاده کند. ما ظرفیت برگزاری کارگاههای هنری را داریم و در زمینه تکریم و الگوسازی از نخبگان هنری در سالهای گذشته فعالیتهایی را انجام دادهایم. وی به برگزاری مراسم تکریم استاد فرشچیان در سال 98 اشاره کرد و اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان شیوهنامهای برای حمایت از استعدادهای برتر هنری دارد که ما نیز در سطح استانی در این زمینه فعالیتهایی انجام میدهیم.