بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/07/01 - 09:37
  • - تعداد بازدید: 354
  • - تعداد بازدیدکننده: 338
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس نهمین نشست استپ:

سخنرانی‌های نهمین نشست استپ در حوزه‌های تخصصی برگزیدگان این دوره خواهد بود

حق جوی جوانمرد با اشاره به برگزاری نهمین نشست استپ گفت: کارکرد مهم استپ این است که کلان چالش های جهان اسلام را با حضور دانشمندان مطرح جهان اسلام بررسی می کند و شبکه های دانشمندان جهان اسلام با برگزاری نشست های استپ تشکیل می شود

به گزارش ستاد ارتباطات و ترویج بنیاد علم و فناوری مصطفی، شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز (دوشنبه) در نشست اعلام برگزیدگان جایزه مصطفی گفت: آیین اعطای جایزه مصطفی با حضور شمار زیادی از دانشمندان کشورهای اسلامی همراه است.

وی ادامه داد: این افراد موثر در حوزه علم و فناوری وقتی کنار هم جمع می شوند، برنامه های مختلفی مانند تبادل علم و فناوری نیز همراه با ایین اعطای جایزه در آن قابل برگزاری است و به افزایش ارتباطات دانشمندان مسلمان کمک می کند.

حق جوی جوانمرد با اشاره به برگزاری نهمین نشست استپ گفت: کارکرد مهم استپ این است که کلان چالش های جهان اسلام را با حضور دانشمندان مطرح جهان اسلام بررسی می کند و شبکه های دانشمندان جهان اسلام با برگزاری نشست های استپ تشکیل می شود.

 حق جوی جوانمرد پیرامون جزئیات برگزاری و اجرای نشست تبادل علم و فناوری (STEP) توضیحاتی را ارائه داد و اهداف اجرای این برنامه را در قالب تبیین گفتمان علم و فناوری و توسعه شبکه ارتباطات دانشمندان جهان اسلام در قالب برگزاری رویدادهایی بین‌المللی؛ زمینه‌سازی برای ایجاد هم‌افزایی و توسعه همکاری‌ها و توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه در کشورهای اسلامی دانست.

وی با بیان اینکه چهار نشست هم‌زمان با آئین اعطای جایزه مصطفی در سال‌های 1394، 1396، 1398 و 1400، در مراکز علمی و تحقیقاتی برتر سراسر کشور برگزار شده است افزود: در سال‌های دیگر، سه نشست به میزبانی دانشگاه پوترا در مالزی، دانشگاه سلطان قابوس در عمان و دانشگاه کراچی در پاکستان و یک نشست به صورت مجازی برگزار شد.

حق جوی در ادامه موضوعاتی همچون تعریف 100 فرصت تحقیقاتی با مشارکت کامستک، تعریف 5 فرصت با دانشگاه ملی علوم و فناوری پاکستان (NUST) و ثبت نام 160 نفر از 14 کشور، تعریف 2 فرصت با دانشگاه کوچ ترکیه و ثبت نام 240 نفر از 23 کشور، تعریف چندین فرصت با دانشگاه صنعتی شریف و ثبت نام 210 نفر از 21 کشور را از جمله دستاوردهای نشست استپ برشمرد.

وی در مورد موضوعات رقابت پوستر تحقیقاتی گفت: رقابت پوستر تحقیقاتی در مورد موضوعاتی مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، کاربرد فناوری های غشا، نانو پزشکی، دارورسانی هدفمند و  بیماری های اختلالات عصبی بر اساس توان علمی دانشجویان حاضر در جایزه ارائه می شود.

حق جوی هدف رقابت پوستر تحقیقاتی را آشنایی شرکت‌کنندگان از کشورهای مختلف با ظرفیت‌های علمی و فناوری جهان اسلام و تقویت تعاملات بین‌المللی بیان و اظهار کرد: شرکت کنندگان در این رقابت، پژوهشگرانی هستند که در حوزه‌های اثر برگزیدگان پنجمین دوره جایزه مصطفی دستاورد قابل ارائه‌ای دارند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,جایزه مصطفی(ص)
  • کد خبر : 167378
کلمات کلیدی
مدیر سایت بنیاد نخبگان استان اصفهان
خبرنگار

مدیر سایت بنیاد نخبگان استان اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید