بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/04/19 - 16:17
  • - تعداد بازدید: 918
  • - تعداد بازدیدکننده: 210
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
ضمن بازدید نماینده مردم اصفهان در در مجلس شورای اسلامی از بنیاد نخبگان استان اصفهان بررسی شد:

راهکار های ارتباط بین نخبگان و مجلس شورای اسلامی در راستای حل مشکلات کشور

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان، مهندس حمید رضا فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از دفتر بنیاد نخبگان استان اصفهان در جلسه ای با حضور دکتر شریعتی رئیس بنیاد نخبگان استان راهکارهای گسترش ارتباط بین نخبگان و مجلس شورای اسلامی را بررسی کردند.

~/Asset/News/News/Image/News/1398/fooladgar.jpg

فولادگر در این دیدار ضمن اشاره به فعالیت های سال های اخیر مجلس شورای اسلامی در ارتباط با نخبگان و استعدادهای برتر کشور، گفت: در سال های اخیر چند قانون در مجلس تصویب شده از جمله «قانون حمایت از تجاری سازی شرکت های دانش بنیان»، «قانون رفع موانع تولید» و «قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی داخل و حمایت از کالای ایرانی» که صندوق نوآوری و شکوفایی هم ذیل همین قوانین تعریف شده است.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید اظهار داشت: در این قانون بخش های حمایتی از شرکت های دانش بنیان و همچنین پروژه های تحقیقاتی دانشگاهی در نظر گرفته شده و بند های مهمی از جمله معافیت های مالیاتی، معافیت های بیمه ای و قوانین و مقررات جدیدترین روشهای تامین مالی در دنیا در آن گنجانده شده است.

وی تأکید کرد: علاوه بر قوانین، گزارش¬های نظارتی هم به منظور هشدار در مورد خلأها و نقایص به طور مرتب آماده می‌شود. در این زمینه "فراکسیون حمایت از مخترعین، نخبگان و شرکتهای دانش بنیان" نیز در دوره‌های قبل در مجلس فعال شده و حلقه واسطی بین نخبگان و مخترعین و دستگاه های دولتی و مجلس می باشد که خیلی از قوانین و پیشنهادات مهم در این فراکسیون جمع آوری و ابلاغ شده است.

رئیس کمیسیون نظارت بر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ افزود: در مجلس، کمیسیون ویژه، کمیسیون آموزش، کمیسیون صنایع و دیگر کمیسیون های بخشی و تخصصی با ماموریت های بنیاد نخبگان مرتبط اند و همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس می تواند وظیفه ارتباط بین نخبگان، بنیاد ملی نخبگان و مجلس شورای اسلامی را بر عهده بگیرد.


همه شرکت ها بایستی بطور واقعی دانش بنیان شوند.

همچنین در این دیدار منصور شریعتی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان ضمن تاکید بر لزوم حمایت از مستعدین و نخبگان افزود: صنایع کشور با وجود تسهیلاتی که بنیاد ملی نخبگان برای جذب نیروی کار نخبه در نظر گرفته است، باز هم تمایلی به استخدام نخبگان نشان نمی‌دهند. در صورتی که بایستی عیار هر سازمان در میزان نخبه خواهی آن باشد.

وی افزود: ساختار اقتصاد ایران از گذشته تا کنون بیشتر بر مبنای بازرگانی و تجارت بوده در حالی که چهره اقتصاد دنیا در حال تغییر و بر مبنای تولید و فناوری شکل گرفته است و لذا لازم است که شرکت ها ما، بطور واقعی دانش بنیان شود. و تنها در این صورت است که افراد مستعد نخبه در این شرکت ها جذب می شوند.

شریعتی با اشاره به اینکه مستعدین و نخبگان بعضاً ایده‌های خیلی خوبی دارند ولی بایستی به آن‌ها کمک کرد تا بتوانند ایده های خود را عملی کنند. افزود: اگر عرق ملی بین نخبگان و جوانان ایرانی وجود داشته باشد، حتی از ایران هم که بروند، در زمانی که بتوانند به کشورشان کمک خواهد کرد.

رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در پایان خاطر نشان کرد: در بنیاد نخبگان فرآیندی به اسم عضویت وجود ندارد، ولی خدمات و تسهیلاتی به ایشان اختصاص داده شده است که می تواند در حل مسائل ایشان نقش مهمی ایفا کند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 135392
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم