در بنیاد نخبگان استان اصفهان
جلسه مدیران کارگروه های مدیریت عالمانه استان اصفهان برگزار شد
گردهمایی مدیران کارگروه های مدیریت عالمانه با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان روز پنج شنبه 28 مهرماه 1401 در سالن کنفرانس این بنیاد برگزار شد.
دکتر علی فتاحی، مشاور رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در ابتدای این گردهمایی ضمن اشاره به اهمیت اثرگذاری و نقش آفرینی نخبگان در بخشهای مختلف جامعه، گفت: بنیاد نخبگان اصفهان این موضوع را به شکل اجرائیتر و با هدف استفاده از ظرفیت نخبگان در موضوعات حکمرانی کشور در قالب مجموعههای اندیشهورز و با عنوان «مرکز مدیریت عالمانه» دنبال میکند.
مشاور رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان افزود: فراخوان این طرح در تیرماه سال جاری ارسال شد و حدود 310 نفر از مشمولین تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای حضور در این طرح، اعلام آمادگی نمودند. با بررسی رزومه همه این افراد، حدود 45 نفر از این عزیزان برای انجام مصاحبه دعوت شده و پس از برگزاری جلسات و گفتگوی حضوری با ایشان، 14 نفر به عنوان موتور پیشران و مدیران کارگروههای هیئت اندیشهورز انتخاب شدند.
فتاحی افزود: شیوهنامه اولیه مرکز مدیریت عالمانه استان اصفهان تهیه شده و انشاالله با نظر این مدیران و همچنین مسئولان بنیاد ملی نخبگان نهائی خواهد شد تا به عنوان یک سازوکار اجرائی و عملیاتی، بتوانیم از ظرفیت سایر افرادی که در این طرح ثبتنام کردهاند در راهاندازی کارگروهها استفاده کنیم.
همچنین در این نشست دکتر حسین ربانی، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان گفت: در بنیاد ملی نخبگان، در همین راستا طرحهایی در حال برنامهریزی و ابلاغ هست از جمله طرح توسعه هستههای مسئلهمحور اعضای هیأت علمی (طرح شهید دکتر بهشتی). در این طرح هستههای نخبگانی متشکل از اعضای هیئت علمی برگزیده دانشگاهی تشکیل شده و در جهت شناسائی و حل مسائل کشور با شبکهسازی و فعالیتهای بین رشتهای و بین دانشگاهی، پیشنهادههایی را به مراجع ذیربط ارائه و نهایتاً هستههای موفق به عنوان یک کانون تفکر به نهادهای سیاستگذار و تصمیمگیر معرفی خواهند شد.
وی افزود: بخشی از کار مرکز مدیریت عالمانه، قابل انطباق با طرح شهید بهشتی خواهد بود. دیدگاه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری هم در این راستاست که بایستی در امور معاونت علمی از نخبگان بهرهبرده و همچنین دفاتر استانی بنیاد به عنوان نماینده این معاونت در سطح استان فعال باشد.
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان افزود: نهادهای علمی و فناوری در استان اصفهان رشد خیلی خوبی داشته و پتانسیلهای خیلی خوبی وجود دارد و همه تلاش ما اینست که با شرایطی که در این استان داریم، از امکانات استانداری و دیگر نهادها استفاده کنیم و این طرح را با کمک نخبگان دانشگاهی به نقطه مطلوب برسانیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد؛ مأموریتهائی برای خودمان تعریف کردهایم که تلاش کنیم در زمینههائی که اصفهان شایستگی دارد مانند بحث هوش مصنوعی و بقیه مسائلی که در معاونت علمی تعریف شده است، اصفهان به یک هاب منطقهای در این زمینه تبدیل شود.
در ادامه این نشست مدیران کارگروه ها نقطه نظرات خود را در زمینه کارگروههای مدیریت عالمانه بیان نمودند.
نظر دهید