در زمینه هوش مصنوعی منعقد شد
تفاهمنامه همکاری بنیاد نخبگان اصفهان و آموزش و پرورش استان اصفهان
تفاهم نامه همکاری میان دکتر حسین ربانی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان و محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در یکصد و هفتاد و دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان اصفهان، به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان اصفهان در راستای ارتقاء سطح دانش و مهارتهای مورد نیاز فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی دانش آموزان تفاهم نامه همکاری میان آموزش و پرورش و بنیاد نخبگان استان اصفهان منعقد و طی مراسمی به امضا رسید.
حسین ربانی رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان در این مراسم ضمن اشاره به ضرورت تولید، مدیریت و بومی سازی دانش هوش مصنوعی با بکارگیری ظرفیت های دانش آموزان و متخصصان حوزه هوش مصنوعی افزود: ایجاد فرصتهای پژوهشی برای دانش آموزان و به اشتراک گذاری تجارب و دانش های موجود در زمینه هوش مصنوعی از اهداف اصلی ما در این تفاهم نامه خواهد بود.
ربانی افزود: ما در این تفاهم نامه به دنبال توسعه مهارتهای فناوری دانشآموزان در حوزه هوش از طریق طراحی برنامههای آموزشی مناسب، توسعه منابع آموزشی فناورانه، و ارائه فرصتهای عملی و تجربی برای دانشآموزان خواهیم بود.
وی افزود: در این زمینه دو دستگاه اجرایی در نظر دارند با تشکیل کارگروه های تخصصی علمی و کارگروه ارتباط با صنعت با هدف شناسایی و پشتیبانی از دانشآموزان با استعداد در حوزه هوش مصنوعی و ارائه بورسها، حمایت جهت شرکت در مسابقات و پروژههای تحقیقاتی در حوزه هوش مصنوعی اقداماتی را انجام دهند.
ربانی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت بسیار خوبی که دانش آموزان اصفهانی در زمینه هوش مصنوعی دارند و با توجه به اینکه شهر اصفهان قطب پژوهش سرا در حوزه هوش مصنوعی است و همچنین دانش آموزان مدارس سمپاد نیز دورههای مختلفی را در این حوزه گذراندهاند، شاهد آن هستیم که دانش آموزان رتبههای قابل توجهی را در این حوزه کسب کردهاند، از این رو مصمم شدیم تا اصفهان میزبان رویداد بزرگ هوش مصنوعی در ایران باشد.
همچنین محمدرضا ابراهیمی، مدیرکل آموزش و پرورش در این مراسم با اشاره به برگزاری نخستین رویداد ملی دانشآموزی «هوش مصنوعی» همزمان با پنجمین دوره جایزه بینالمللی «مصطفی» در اصفهان، گفت: هوش مصنوعی که اکنون به عنوان یکی از علوم قدرتمندی است و در آینده اهمیت آن بیشتر نیز خواهد شد، باید در این زمینه باید جزو ۱۰ کشور اول باشیم.
وی اظهار کرد: این موضوع تنها با نهادینه کردن هوش مصنوعی و توجه بنیادین و پایهای به هوش مصنوعی محقق خواهد شد، لذا در مدرسه تابستانه به هوش مصنوعی به طور ویژه پرداخته شد، نیمی از دانشآموزان که در کلاسهای تابستانه هوش مصنوعی حضور پیدا کردند، از مدارس عادی و نیمی دیگر از مدارس استعدادهای درخشان بودند و حضور دانش آموزان از مدارس عادی برای تحقق عدالت آموزشی بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان افزود: هوش مصنوعی و صنعت، هوش مصنوعی و هوا و فضا، هوش مصنوعی و علوم پزشکی و هوش مصنوعی و شهر هوشمند چهار محوری بود که ذیل جایزه مصطفی با حضور دانشآموزان از سراسر استان به آن پرداخته شد.
وی تصریح کرد: جامعهای که در قله علمی قرار گیرد، قدرتمند است و جامعهای که از نظر علمی مرتبه پایینی داشته باشد قدرت ندارد، ایران اسلامی نقش مهمی در تمدنها داشته است، اندیشمندان اسلامی در عرصههای مختلف یا ایرانی هستند یا اساتید آنها ایرانی بودهاند.
لازم به ذکر است اولین «رویداد ملی دانش آموزی هوش مصنوعی» به همت اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و بنیاد نخبگان استان اصفهان از روز جمعه ۷ مهرماه الی سهشنبه، ۱۱ مهرماه، برگزار شد.
نظر دهید